Bel
contact
Google Maps

LIEKE DE WILDT (AMSTERDAM, 1955)

Als tienjarig meisje kwam ik vanwege heupluxatie veel in aanraking met artsen en fysiotherapeuten. Daar moet mijn interesse voor de paramedische zorg geboren zijn.
Maar het duurde nog jaren voordat ik mijn droom durfde te volgen. Allerlei functies in de bankenwereld volgden. Zo was ik directiesecretaresse, teammanager en klantadviseur.

Toen ik in 2005 een nieuwe heup kreeg en moest revalideren, ben ik begonnen met de avondstudie voor pedicure. Later volgde de opleiding tot medisch pedicure.
Elf jaar geleden waagde ik de sprong en startte mijn eigen pedicurepraktijk. Ik koos voor de Italiaanse naam In Piedi, dat ‘staand’ betekent. Die krachtige, stevige betekenis past bij mij. Ik stá voor mijn werk, met passie en ambitie.

Klanttevredenheidsonderzoek

Inmiddels heb ik een groot klantenbestand opgebouwd. In het klanttevredenheidsonderzoek van ProVoet uit 2013 scoorde ik gemiddeld een 9,8. Klanten zijn blij met mijn persoonlijke, betrokken aanpak en de gastvrijheid. Ze waarderen de uitstekende hygiëne en de prettige ambiance van mijn praktijk.

Goede cijfers scoor je niet zomaar. Het lidmaatschap van ProVoet en ProCert, het kwaliteitsregister voor pedicures, stelt eisen aan bijscholing in de vorm van congressen, seminars, beurzen, cursussen en workshops. De ontwikkelingen in ons vak en de maatschappij zijn boeiend en vergen onderhoud en regelmatige updates. Gelukkig blijf ik graag leren. Mag ik u binnenkort ook leren kennen?