Bel
contact
Google Maps

TEVREDEN klanten

Het bezoek aan jou In Piedi Pedicure studio  is voor Betty en mij een fijn moment. Al enige jaren genieten we van de wijze  waarop je onze voeten en bijzondere tenen verzorgt. Gezellig, betrokken en met veel vakmanschap. En dat we dat nog lang met jou mogen meemaken. Ben en Betty (71 jaar).

Nadat ik na de eerste behandeling bij Lieke van de stoel kwam, sprongen letterlijk de tranen in mijn ogen. Voor het eerst sinds jaren had ik geen pijn in mijn voeten. Wát een verademing. Lieke is zeer kundig, gezellig, geeft advies, veroordeeld niet en heeft een prettige praktijk. Elke 6 weken zit ik bij Lieke in de stoel en dat blijf ik doen. Corina (50 jaar).


Lieke heeft mij verlost van een ingegroeide wrat onder de bal van mijn voet waar ik al jaren last van had met lopen en hardlopen. Ze werkt deskundig en oplossingsgericht. Mijn voeten voelen goed en ze zien er ook veel mooier uit! Marian (49 jaar)

”In Piedi” – Medisch en technisch goed voor de voeten maar ook “et in Spirit” goed voor de mens en het sociale boven de voeten. Ben (75 jaar)

"Mijn eerste behandelcontact met Lieke dateert al weer een paar jaar geleden. Ik had een kloof issue en als gevolg van hardlopen (marathon) diverse andere daaraan gerelateerde voet- en nagelklachten. Lieke heeft mijn klachten uitstekend behandeld en prima onder controle, waardoor ik kan blijven sporten. Ik ben een zeer tevreden klant. Lieke is uiterst deskundig, flexibel en ook nog een heel plezierig mens. Ik kan haar van harte aanbevelen". Erik-Jan (51 jaar)